Виключення відомостей з переліку користувачів здійснюється шляхом проставляння в переліку користувачів відмітки «Виключений» та дати виключення.
Порядок ведення переліку користувачів → V. Виключення відомостей з переліку користувачів
Виключення відомостей з переліку користувачів здійснюється шляхом проставляння в переліку користувачів відмітки «Виключений» та дати виключення.