Блокування чи анулювання доступу користувача до електронного кабінету здійснюється технічним адміністратором шляхом припинення доступу до електронного кабінету не пізніше наступного робочого дня з дня отримання відповідного повідомлення з одночасним повідомленням в електронній формі про це відповідному користувачу.